Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Diyarbakır'da İtalyan lezzeti

YEMEK

İtalyan lezzetlerinin Türk damak tadıyla buluştuğu Niyokki’yi Diyarbakır’da açıldı. “Sevgi ile yapılan her yemek aşk ile kapanır” sloganıyla İtalyan lezzeti Winston avm’de hizmete girdi.

Diyarbakır Talaytepe, Mezopotamya Bulvarı Winstown AVM içinde hizmete açılan Niyokki Restoran, İtalyan kültürü ile dünya mutfağını birleştirdi. Winstown AVM içinde hizmete açılan Niyokki Restoran, Mezopotamya kültürü ile dünya mutfağını birleştiren sayısız lezzetleri ve otantik mekanıyla görenleri adeta büyülüyor. Diyarbakır’ın en güzel lokasyonunda dünya mutfağından İtalyan lezzetlerinden Beyrut mezelerine kadar birçok eşsiz tadı kentin damak tadına sunan Niyokki Restoran, yenilikçi ve zengin menüsü ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Niyokki Restoran, birbirinden lezzetli dünya mutfağı yemekleri, muhteşem içecekler, alternatif menüleri, huzurlu ortamı ve dört mevsim hizmet kapasitesi ile lezzetlerini sürekli kılıyor.

Kentin damak tadına yeni bir lezzet sunuyor

Diyarbakır’da Sıra dışı lezzetlerin adresi Niyoki Restoran otantik mekanı yapısı ve farklı konseptiyle görenleri hayran bırakıyor. Hizmete giren restoran sıradışı menüsü ve otantik ortamıyla kentin damak tadına yeni bir lezzet sunuyor.

Türkiye ekspres haberi ağırlayak bu eşsiz lezzeti bize tattıran restoran Müdürü Zuhal Toğru ve Şef serhat Özgök teşekkür ederiz.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.