Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

VETERANLAR FEDERASYONU İLK BAHAR YAZ LİGİ’NDE ŞAMPİYON DİYARBAKIR MASTERLER

SPOR

Diyarbakır Veteranlar Federasyonu tarafından düzenlenen ‘İlk Bahar Yaz Masterler Futbol Ligi’nde şampiyonluk ipini son Türkiye şampiyonu Diyarbakır Masterler takımı kazandı. Diyarbakır Masterler futbol takımının kaptanı Veysi Akar, hedeflerinin bir kez daha Türkiye şampiyonu olmak olduğunu söyledi.

Şampiyon takıma kupasını takdim eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi  Gençlik ve Spor Daire Başkanı Ömer Buğday, sportif faaliyetlere desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

Diyarbakır Veteranlar Federasyonu’nca Seyrantepe Spor Tesisleri’nde düzenlenen ve 12 takımın katılımıyla gerçekleşen masterler futbol turnuvasıonda mutlu son Diyarbakır Masterler futbol takımının oldu. Finalde Amed21 ve Diyarbakır Masterler karşı karşıya geldi. Rakibini 4-0 gibi farklı skorla mağlup eden Diyarbakır Masterler, şampiyonluk kupasının sahibi oldu.
Final maçının ardında düzenlenen kupa töreninde dereceye giren takımlara kupalarını takdim eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi  Gençlik ve Spor Daire Başkanı Ömer Buğday,tüm takımları tebrik ederek sporun gelişmesine desteklerinin devam edeceğini söyledi.
Hedef Yine Türkiye Şampiyonluğu
Bu yıl Antalya’da düzenlenen ve hem yurt içinden hem yurt dışından ekiplerin katıldığı organizasyonda Türkiye şampiyonu olan Diyarbakır Masterler, bir kez daha bu başarıyı elde etmek istiyor. Takım kaptanı Veysi Akar,”Öncelikle bu güzel organizasyona katılarak heyecan ve değer katan tüm ekipleri tebrik ediyorum. Biz takım olarak şampiyon olduk fakat benim nazarımda herkes şampiyondur. Hedefimiz bir kez daha Türkiye şampiyonluğu kupasını şehrimize getirmektir. Bunun için daha çok çalışacağız.” dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.