Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Fenerbahçe aradığı teknik adamını buldu!

SPOR

Fenerbahçe'de haftalardır süren teknik direktör belirsizliği sona ermek üzere. Sarı-lacivertli kulüpte tek aday olarak girdiği seçimde 2. dönemine başlayan Ali Koç, yarın yapacağı açıklamayla takımın yeni hocasını duyuracak. Ali Koç'un bizzat yürüttüğü bu süreçte birden fazla isimle görüşen Fenerbahçe, açıklanacak yeni teknik direktör ile prensip anlaşmasına vardı.

Sezona Erol Bulut ile girip, Emre Belözoğlu ile tamamlayan Fenerbahçe, yaklaşık 1 aydır hocasız. Başkan Ali Koç, Emre Belözoğlu ile yola devam edilmeyeceğini açıklayarak yeni teknik direktörün Alman ya da Portekiz ekolünden bir isim olabileceğini söylemişti.

Daha sonra yaptığı açıklamalarda yeni hocanın farklı bir isim olabileceğini de söyleyen Koç, teknik direktör belirsizliğini sona erdiriyor.

YARIN AÇIKLANIYOR

Haftalardır devam eden teknik direktör bekleyişi, Ali Koç'un 3 yıllığına daha başkan seçilmesiyle bitiyor. Sarı-lacivertlilerin yeni yönetimi, yarın resmi siteden açıklama yaparak futbol takımının yeni hocasını duyuracak.

Sürecin başından bu yana Bielsa, Benitez, Favre, Silva, Fonseca ve Villas-Boas gibi isimlerle kontak kuran yönetim, son bir hamleyle Slaven Bilic ismini ön plana koydu.

PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

Bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran Hırvat teknik adamın listenin başındaki isim olduğu ve teknik direktörlük koltuğuna çok yakın bulunduğu bildirildi. Fenerbahçe'nin yaklaşık 10 gündür görüştüğü Bilic ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Marco Silva ve Fonseca gibi isimlerle de anlaşma zeminini oluşturan Ali Koç ve ekibi, yeni yönetimiyle yapacağı ilk toplantıda teknik direktör konusunu karara bağlayacak.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.