Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanından destek çağrısı

Malatya

19 yıldır siyaset yapan Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya gündemi değerlendirerek Cumhur İttifakına destek istedi.


Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 19 yıldır MHP’de siyaset yapan Mehmet Ali Kaya

"Allah ömür verdiği sürece devam edeceğim. Bize her zaman destek veren ve her zaman yanımızda olan Milliyetçi Hareket Partisi MHP Genel Başkanımız Bilge Lider Devlet Bahçeli'nin emriyle Yeşilyurt ilçe teşkilatı olarak görevimizin başındayız, Ben 19 yıl önce teşkilatımda çaycılık yapıyordum şimdi ise ilçe başkanlığı yapıyorum. Genel başkanım talimat versin davaya hizmet ederim. Muhalefet partileri erken seçim istiyor aklını kiraya vermişler ve dışardan talimat alıyorlar, Dolar atın döviz yüksek hemen düşsün. Cumhur ittifakı diyorlar nasıl dolar biran anda düşecek. Suriye' den çekil, Azerbaycan’dan çık, Akdenizde doğal gaz arama, Libya’ girme, Kıbrıs’ yalnız bırak, Türkiye olarak dış politikanı bitir düşer o zaman da toprak kalmaz" dedi. 

Şimdi ekonomi üzerinden savaş yapıldığını ifade eden Başkan Kaya: "Her zaman Cumhur ittifakı olarak vatandaşlarımızın yanında olamaya devam edeceğiz. Sorun ve sıkıntılar var ama hep birlikte bu günlerde geçecek inşallah, Muhalefet seçim istiyor niye ekonomi kötü, hemen seçim diyorlar. Cumhur ittifakı olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ ve MHP Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli 2023 de seçim olacak diyorlar" şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.