Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü değişti

Malatya

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir, Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Daire Başkanı olarak atandı. Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ise, Malatya Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Behçet Bakır atandı.

Pandemi ve bölgede yaşanan depremlerin ardından bölgede büyük can kayıpları yaşandı. Başta konut konusunda olmak üzere eğitim alanında da büyük problemler ortaya çıktı. Malatya'da eğitimi rayına oturtmak pek kolay gözükmüyor.

Özdemir'in yerine Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Malatya Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Behcet Bakır atandı. Uzun yıllar Malatya’da idarecilik yapan Bakır’ın Milli Eğitim Müdürü olması sorunların çözümü noktasında bir olanak olarak değerlendiriliyor. Malatya'yı bilmesi ve iletişiminin güçlü olması Bakır'a olan beklentileri de artırdı. 

Şehri ayağa kaldırmak için, çok iyi bir planlamaya ve liyakatli  kadrolara ihtiyaç var. Günü birlik politikalar, çözüm üretme yerine, sorunları yalnızca öteleme anlamına gelir .

Behçet BAKIR, deprem sürecinde Malatya’da bulundu ve çalışmalara bizzat katıldı. Öğretmen, okul ve öğrenci/ veli sorunlarını biliyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.