Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

İmamoğlu Malatya İlçelerinde coşkuyla karşılandı!

Malatya

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İammoğlu Malatya ziyareti kapsamında sırasıyla Hekimhan, Arguvan ve Arapgir'i gezdi.

Hekimhan'da yol boyunca bekleyen vatandaşların karşıladığı Ekrem İmamoğlu, halay çekti. Malatyalıları çok sevdiğini belirten İmamoğlu, "“Sadece İstanbul, Ankara, İzmir değil; Türkiye'nin her yerinde Hekimhan, Arguvan, Arapgir'deki belediye başkanlarımız gibi güzel kahramanlarımız var. Türkiye'nin değişimini, yeni bir döneme adım atışını, işte bizlerin başarısı hazırlayacak. Ve bunu, sizinle kurduğumuz dayanışmayla başaracağız” dedi.

Beraberindekiler ile birlikte daha sonra Arguvan'a geçen Ekrem İammoğlu'nu "Herşey çok güzel oldu Ekrem abié pankartıyla çocuklar karşıladı. Arguvan'da İmamoğlu'na el yapımı bağlama hediye edildi.

Ekrem İmamoğlu’nun son durağı Arapgir ilçesiydi. İlçeye gitmeden hemen önce Türkiye’nin bilinen en eski cemevi olan Malatya’nın Arapgir ilçesindeki Onar Cemevi’ni ziyaret etti. 

İmamoğlu, “O kadar çok işimiz var ki. İşimizi yaparken, bir de arkamızdan tutup, yapmamamız için çekenler de var. Ama bilmiyorlar ki, o bir avuç insan bizi böyle arkaya çekiyor ya; bizi milyonlarca insan ileriye çekiyor, ileriye çekiyor. Hala bunu anlayamadılar. Yani bizi yıldıramazlar. Bahanemiz olmadan, çok çalışacağız. İstanbul'da çok güzel işlere imza atacağız. Bu güzel imzamızı, Anadolu'nun da her yerine yaygınlaştırma konusunda güzel iş birlikleri yapacağız. Türkiye'mizin önü açık. Milletimizin önü açık." ifadelerini kullandı. İmamoğlu Arapgirli vatandaşlar tarafındanda büyük ilgi gördü.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.