Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Çok Güzel Hareketler 2 oyuncusu Arif Güloğlu’ndan üzen haber

MAGAZİN

Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın sevilen yıldızı kansere yakalandı.

BKM Mutfak yapımı Çok Güzel Hareketler 2’nin yıldız isimlerinden Arif Güloğlu’nun lenf kanserine yakalandığı ortaya çıktı.

Kanal D’nin BKM yapımı Çok Güzel Hareketler 2 ekibinden Arif Güloğlu bu haftaki bölümde yer almadı. 24 yaşındaki oyuncunun lenf kanseri şüphesiyle tedavi gördüğü ortaya çıktı. Her şey Mart başında Güloğlu’nun rahatsızlanmasıyla başladı. Acil olarak Ulus’ta özel bir hastaneye kaldırılan oyuncu akciğerlerinden ameliyat edildi. Doktor, Güloğlu’nun şiddetle sigarayı bırakmasını önerdi. Ardından yapılan tetkiklerde de genç oyuncunun lenf kanserine yakalanma ihtimali üzerinde duruldu.

Güloğlu, hastalığıyla ilgili çıkan haberlerin ardından Twitter hesabından son sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

‘’Kısa süre önce konulan lenfoma teşhisi sonrası tedavime başlandı.’’ Diyen genç oyuncu, ‘’ Bu süreci, doktorlarım, ailem, dostlarım ve BKM Mutfak ekibinin ilgi ve desteğiyle hızla atlatacağıma inanıyorum. Sevgi dolu dileklerinize çok teşekkür ederim. En kısa sürede yeniden, sağlıkla buluşmak üzere’’ ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz’dan destek

Güloğlu’na, komedyen Cem Yılmaz’da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yılmaz sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, ‘’Sevgili kardeşim bu zorlu macerada asla moralini bozma, en güzel şekilde sağlığına kavuşmanı diliyorum, inanarak mücadeleni vereceğini biliyorum şimdiden geçmiş olsun diyorum’’ dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.