Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Heniyye ile birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşan Demirtaş: Korkakça katledilmesini lanetliyorum

GÜNDEM

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Tahran'da şehit edilen Hamas Lideri Heniyye için başsağlığı mesajı yayımladı.

Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Tahran'da uğradığı suikast sonucu şehit olan Hamas Lideri Haniye için yayımladığı başsağlığı mesajında, "Zulme karşı direnişle geçirilmiş her hayat anlamlıdır, saygındır. Filistin halkının liderlerinden Haniye de her daim bu şekilde anılacaktır. Haniye'nin korkakça katledilmesini lanetliyorum, kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm Filistin halkına başsağlığı diliyorum" dedi.

Demirtaş, Tahran'da işgalci israil tarafından şehit edilen Hamas Lideri İsmail Haniye için yayımladığı başsağlığı mesajında şöyle dedi:

"Zulme karşı direnişle geçirilmiş her hayat anlamlıdır, saygındır. Filistin Halkı'nın liderlerinden Haniye de her daim bu şekilde anılacaktır.

Netanyahu iktidarı hukuksuzlukta, ahlaksızlıkta, alçaklıkta sınırları aşalı çok oldu. Haniye'nin korkakça katledilmesini lanetliyorum, kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm Filistin Halkı'na başsağlığı diliyorum"

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.