Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Hadi Özışık kimdir?

GENEL

Gazeteci ve İnternethaber Yayın Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık kimdir?

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık farklı televizyon kanallarında gündemle ilgili yorumlar yaparak izleyicilerin dikkatini çekiyor.

1962 Yılında Iğdır/Tuzluca'da doğan Hadi Özışık Gazetecilik mesleğine Hüryurt gaztesinde köşe yazarlığı yaparak başladı. 1986 yılında ise Türkiye Gazetesinde Adliye Muhabirliği yapan Özışık, sonrasında Günaydın Gazetesi, Bugün Gazetesi, Meydan Gazetesi, Milliyet Haber Ajansı, Yeni Günaydın Gazetesi, HBB Televizyonu, Kanal 6, Sağduyu Gazetesi, Tercüman Gazetesi (Ilıcak) ve Star Gazetesi'nde muhabir, yönetici ve köşe yazarı olarak çalıştı.

Best fm'de bir süre 'Konuşan Türkiye' Programını sunan ve TGRT Haber'de"Basın Odası" programını yapan Hadi Özışık 28 Şubat sürecinde Yeni Günaydın Gazetesi'nin kapatılmasıyla işsiz kaldı.

28 Şubat döneminde hakkında birçok dava açılan Özışık, 3 yıl işsiz kalarak 1999 yılında internete adım attı.

Kirli Sayfa Kitabının da yazarı olan Hadi Özışık 5 Mayıs 2000 yılında İnternethaber.com'u kurdu. Kurucusu olduğu sitenin yazarlığını yapan Özışık iki kişi ile başlayan yolculukta bugün 60 kişi ile devam ediyor.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde İnternet Gazeteciliği konusunda ders veren Hadi Özışık, İnternet Geliştirme Kurulu'nun da yönetim kurulunda yer alıyor. Ayrıca internethaber adlı site ile Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından Yılın İnternet Sitesi Ödülüne layık görülen Özışık, 3 çocuk babası ve aslen ığdırlıdır.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.