Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Yukarısalat’ta Can Dostlara Bismil Belediyesi Sahip Çıktı!

Diyarbakır

Bismil Belediyesi, son günlerde bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan, kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından gece saatlerinde Yukarısalat mahallesinde  çok sayıda bırakılan köpeklere, Bismil belediyesi sahip çıkmadığı iddiaların gerçekleri yansıtmadığını açıkladı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Hamza Türkmen“ Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin asılsız olduğunu ve Yukarısalat mahallesine kimliği belirsiz kişilerce bırakılan yaklaşık 20 adet köpeğin Belediyemizce toplanarak Belediye ait barınağa bırakılıp sahip çıkmıştır.  

Sokak hayvanlarına yapılan kötü muamelenin hiç bir şekilde kabul edilemeyeceğini söyleyen Başkan Türkmen“Belediyemiz tarafından her türlü imkanlara sahip barınağımızda, can dostlarımızın mama ihtiyaçları karşılanarak tüm tedavileri ve bakımları düzenli olarak yapılmaktadır.  Yukarısalat mahallesinde bırakılan 20 adet köpeğinde Belediyemizce toplanarak barınağımıza getirilen can dostlarımızın tüm tedavileri ve bakımları barınağımızda yapılmaktadır” diye konuştu.

Belediye ekiplerince düzenli olarak can dostlara yönelik besleme çalışması yapıldığını ifade eden Başkan Türkmen, “İsteyen vatandaşlarımız, barınağımızı ziyaret edebilir, can dostlarımıza sahiplenebilirler ” dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.