Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Kayapınar ‘Öğretmen Akademileri Söyleşileri’ devam ediyor

Diyarbakır

Karapınar Öğretmen Akademileri kapsamında düzenlenen Söyleşilerin ikincisinde Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman DOĞAN katıldı.

Kayapınar, Yenişehir, Sur ve Bağlar ilçelerinde görev aday Öğretmenler ile PDR Öğretmenleri katıldı.  Sabah oturumunda Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Kayahan SUBAŞI bir konuşma yaptı. Öğretmen Akademileri projesinin çeşitli kültür, sanat ve sportif alanlarında açılan Atölye programlarına değindi.  Öğretmenlerin motivasyon ve ilgileri çerçevesinde çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.

Prof Dr. Süleyman DOĞAN, " Mesneviden Pedegijik Telkinler" konulu Söyleşi gerçekleştirildi. Öğretmenlik mesleğinin özelliklerini Mesnevi' den alıntılar yaparak açıklayan DOĞAN, çarpıcı yorumlara yer verdi. Söyleşide bir de ney dinletisi gerçekleştirildi. Söyleşilerin konuğu Prof Dr Süleyman DOĞAN Mesneviden Pedagojik Telkinler adlı kitabını imzaladı. Söyleşilerin devam edeceğine vurgu yapıldı. Öğretmenlerin programa yoğun ilgi gösterdikleri görüldü.  Söyleşinin 2. Oturumu Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Murat KÜÇÜKALİ'nin katılımıyla saat 14.00'da devam edecek.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.