Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Hamza Türkmen'den Bismilli kursiyerlere destek!

Diyarbakır

Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Hamza Türkmen, Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Akyol ile birlikte Bismil Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerini ziyaret etti.

Bismil Halk Eğitim Merkezi ziyaret eden Başkan Türkmen’i Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Kaya ve Kurs öğretmenleri tarafından karşılandı. 


Sınıfta kursiyerleri ziyaret edip usta öğreticilerden çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Türkmen; el emeğinin, özverinin önemine vurgu yaparak, ortaya çıkartılan tüm eserlerin bu manada paha biçilemez olduğunu söyledi.


Kişisel gelişimin yanı sıra hem ülke, hem de aile ekonomisine katkısı noktasında kursların birer eğitim ve üretim merkezi olduğunu belirten Başkan Türkmen; kursları daha nitelikli hale getirmek, ortaya çıkan ürünleri nihai tüketiciye uygun fiyat ve koşullarda ulaştırmak için Belediye olarak yeni projeleri de hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi.


Daha sonra  el sanatları, giyim, santraç sınıfını da tek tek gezen Başkan Türkmen; çalışmalar hakkında bilgi alarak kursiyerlere ve eğitmenlere başarılar diledi.

(HABERMERKEZİ)

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.