Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Diyarbakır’da Et ve Süt Kurumu mağazası açıldı

Diyarbakır

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi ile protokol imzalayan Et ve Süt Kurumu, Hanımeller Çarşı’nda 5 personelin görev yaptığı ikinci satış mağazasını açtı.

Geçtiğimiz günlerde Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman ile Et ve Süt Kurumu İl Müdürü Hüseyin Altun arasında imzalanan protokol ile Hanımeller Çarşısı’nda Et ve Süt Kurumuna yer tahsis edildi. Tahsis edilen yerde Et ve Süt Kurumu tarafından Kayapınar Satış Mağazası açıldı. İlk satışların yapıldığı Mağazada 5 personel görev yapıyor. Satış Mağazasında, köfteden sucuğa, kırmızı etten tavuğa, kavurmadan, kıymaya kadar birçok ürün bulunuyor. Ayrıca, ürünlerin arasında servise hazır dana kıyma ve kuşbaşı konservesi de var. Satış Mağazasında alışveriş yapan Kayapınarlı vatandaşlar, ilçede böyle bir satış mağazasının açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman, Et ve Süt Kurumu ile yaptıkları protokol ile Kayapınar ilçesine Et ve Süt Kurumu Satış Mağazası kazandırdıklarının altını çizerek, Hanımeller Çarşımızda tahsis ettiğimiz yerde açılan satış mağazası ile vatandaşlarımızın hayvansal ürünleri daha ucuz temin etmelerini sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.