Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Çokubirlik Genel Müdürlüğü Diyarbakır Bismil'de İhale yaptı

BÖLGE HABERLER

Diyarbakır Bismil’de yeni fabrika için ihale yapıldı. İhaleyi Karagöz inşaat 66 milyon beşyüzbin TL ile en düşük teklif verdi.

Çokubirlik Genel Müdürlüğü, Diyarbakır’ın Bismil ilçesi, Tezekli Mahallesi 160 Ada 5 Parselde bulunan Bismil Kooperatifi arsası üzerine; İşletme Binası, İdari Bina, Depolar, Çelik Sundurmalar ve Çevre Düzenlemesi işlerinin yapımı için ihaleye çıktı.İhaleyi Karagöz inşaat 66 milyon beşyüzbin TL ile en düşük teklif verdi.

Bismil Kooperatifi arsası üzerine; İşletme Binası, İdari Bina, Depolar, Çelik Sundurmalar ve Çevre Düzenlemesi işlerinin yapımı için 09 Ekim 2024 tarihinde ihale yapıldı. İhaleye Bismil’den 2 firma katıldı. 4 bin metrekare depo ve 300 metrekare idari binası için Çalın inşaat 71.500.000 TL, Karagöz inşaat 66.500.000 TL teklif verdi. Çokubirlike bağlı Diyarbakır İli Bismil İlçesi Tezekli Mahallesi 160 Ada 5 Parselde bulunan Bismil Kooperatifi arsası üzerine; İşletme Binası, İdari Bina, Depolar, Çelik Sundurmalar ve Çevre Düzenlemesi işlerinin projelerine bağlı olarak; İnşaat, Elektrik ve Mekanik tesisat ile müştemilatlarının (Projelere, keşif özetlerine, şartnamelere göre) yaptırılması Kapalı Zarf Açık Arttırma Yöntemiyle ihale edildi.

Karagöz inşaat 66.500.000 TL ile teklif verdi

En düşük teklif veren Karagöz inşaat 66.500.000 TL ile teklif verdi.  İhale Çokubirlik yönetim kurulu ve ihale komisyonu tarafında İhale karar sonucu imzaladıktan sonra, ita amirine sunulacak.  Daha sonra yüklenici ile idare arasında sözleşme yapılacak.

Çukobirlik Hakkında

Çukobirlik, 1940 yılında Çukurova bölgesindeki pamuk üreticilerini desteklemek amacıyla kurulmuş bir kooperatifler birliğidir. Zamanla yer fıstığı ve yağlı tohumlar gibi ürünleri de faaliyet alanına dahil eden Çukobirlik, 36 kooperatif ve 36.064 üretici ortağıyla hizmet vermeye devam etmektedir. Kurum, ürün alımından satışına kadar tüm aşamalarda ortaklarını desteklemekte, aynı zamanda zirai ilaç, gübre ve tohumluk gibi ayni destekler sağlamaktadır.

Çukobirlik’in Adana ve Ceyhan’daki yağ fabrikalarıyla, Antakya, Ceyhan ve Şanlıurfa’da bulunan pamuk işleme tesisleri, pamuk, ayçiçeği, kanola ve soya gibi ürünlerin işlenmesinde önemli rol oynamaktadır. 

Yönetim Kurulu:

- Abdurrahman Bal (Yönetim Kurulu Başkanı)

- Cevdet Akıl (Yönetim Kurulu Başkan Vekili)

- Sabahattin Karabulut (Yönetim Kurulu Üyesi)

- Hasan Küreşoğlu (Yönetim Kurulu Üyesi)

- Bekir Bulut (Yönetim Kurulu Üyesi)

- Prof. Dr. Murat İsmet Haseki (Yönetim Kurulu Üyesi)

- Serkan Bolat (Yönetim Kurulu Üyesi)

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.