Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük Burç Yorumları: 24 Mayıs Pazartesi

Astroloji

24 Mayıs Pazartesi günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

24 Mayıs Pazartesi günü için burcunuzun yorumu;

KOÇ BURCU
21 Mart / 20 Nisan

Ailenize ve ailenizle ilgili işlere zaman ayırabilirsiniz. Yapılması gerekenlerle ilgili sorumluluk almanız süreci hızlandıracaktır. Desteğiniz ailenizle olan iletişiminize iyi yönde bir ivme kazandırabilir. Diş sağlığı problemleriniz varsa bunları önemseyin.

BOĞA BURCU
21 Nisan / 21 Mayıs

Beklediğiniz ödemelerle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Bu geliri iyi değerlendirir ve doğru bir yatırıma yönlendirirseniz, bir devamlılık sağlayabilirsiniz. Bu sayede diğer istekleriniz için de ek bir kaynak oluşturabilirsiniz.

İKİZLER BURCU
22 Mayıs / 22 Haziran

Yeni bir ilişkiye başlamak isteyebilirsiniz. Heyecanınızı ve hislerinizi içinizde tutmamak adına yanlış ve kalıcı olmayacak seçimler yapmak iki tarafı da üzecektir. Bu detayı gözden kaçırmadan bir adım atmalısınız.

YENGEÇ BURCU
23 Haziran / 22 Temmuz

Gizli kapaklı işlerin ortaya çıkmasıyla kendinizi daha fazla kenara çekmek isteyebilirsiniz. Olayları dışarıdan bir gözle değerlendirmek başlangıçta iyi bir fikir olabilir ama bu kadar dışarıda kalmak bütün gözleri sizin üzerinize çektiğinde yanlış anlaşılmalar da oluşabilir.

ASLAN BURCU
23 Temmuz / 22 Ağustos

Farklı bir arkadaş ortamında bulunmak, yeni insanlarla bir arada olmak isteyebilirsiniz. Bazı değişikliklerin zamanının geldiğini bu sayede görebilir, kime ve neye zaman ayırdığınız konusu üzerinde kendinizce değerlendirmeler yapabilirsiniz.

BAŞAK BURCU
23 Ağustos / 22 Eylül

Kariyerinizle ilgili bazı karar ve gelişmelerin eşiğindesiniz. Sizin bile şaşıracağınız, kontrol dışı ama mutlu edecek haberler alabilir ya da böyle bir haberi doğrudan siz ortaya atabilirsiniz. Artık kendinizi, kendi vizyonunuz ve hayallerinize hizmet etmeye hazır hissediyorsunuz.

TERAZİ BURCU
23 Eylül / 22 Ekim

Uzakları yakın etmek isteyebilirsiniz. Özlem duygunuz ağır bastığında mesafelere rağmen neler yapabileceğinize dair birçok fikir üretebilirsiniz. Görüşmek istediğiniz kişilerle iletişime geçmek sizi bir yolculuktan daha çok mutlu edebilir.

AKREP BURCU
23 Ekim / 21 Kasım

Mirasla ilgili gündemleriniz varsa bunlarla ilgili olumlu gelişmeler elde edebilirsiniz. Herkesin hakkını alması, olası bir krizin önüne geçmiş olacaktır. Payınıza düşenle neler yapabileceğiniz konusuna odaklandığınızda önünüzü daha net görebileceksiniz.

YAY BURCU
22 Kasım / 21 Aralık .

Duygularınızla ilgili geç kalınmış bir bahar temizliği yapabilirsiniz. Yaşananları geride bırakmayı, hayatın devam eden yanına odaklanmayı seçiyorsunuz. Yeniden sevme isteği size yeni adımlar attırabilir.

OĞLAK BURCU
22 Aralık / 21 Ocak

Çalışma ortamınızda bazı düzenlemelere gidebilir ya da bunu talep eden olabilirsiniz. Daha verimli bir planın ve ortamın oluşması için üzerinize düşeni yaptığınızda bu durumdan en karlı çıkan da siz olacaksınız.

KOVA BURCU
22 Ocak / 19 Şubat

Finansal konularla ilgili bazı düzenleme ve yapılandırmalarla ilgilenebilirsiniz. Resmi kurumlarla gerekli görüşmeleri yapmak size daha rahat bir yol haritası çizecektir. Bu yeni düzen size daha iyi bir değerlendirme imkanını da içinde barındırıyor.

BALIK BURCU
20 Şubat / 20 Mart

Sosyal çevrenizle ilgili bazı yeni haberler öğrenebilirsiniz. Etrafınızda dönen konuları biraz geç öğrenmek canınızı sıkabilir. Üzerinde durmamayı, bu bilgilerle neler yapacağınızı ve kime ne kadar güvenmeniz gerektiğini düşünmeyi kendinize hatırlatmalısınız.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.