Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

28 Nisan 2024 Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumları

Astroloji

Özellikle yükselen burcunuzu okumalısınız ! 28 Nisan 2024 Pazar burç yorumu

Bu hafta Venüs ve Mars burç değiştirerek hayatımıza daha fazla cesaret, yapıcılık ve özellikle isteklerimiz yönünde kararlılık getiriyor. Haftanın ilk günlerinde bizi fedakarlığa yönelten hassasiyetler olabilir. 1 Mayıs civarında sosyal konular ve gruplar daha fazla dikkat çekmekte. Gelecek yönünde kararlı bir tavır ortaya koyabiliriz. Aynı zamanda geri gitmeye başlayan Plüton da benzer değişimleri vurguluyor. 4 Mayıs civarında ise yeni adımlar atmaktan çok eldeki işleri toparlamak ve geride bırakmak daha faydalı olabilir.

29 Nisan Pazartesi: Haftanın ilk gününde bizi kısıtlayan ya da duygusal açıdan zorlayan durumlarla karşılaşabiliriz. Sakin kalmaya çalışalım.

30 Nisan Salı: Günün ilk yarısında daha sabırlı olmaya çalışalım. Öğleden sonra pek çok şeyi yeniden harekete geçirebiliriz.

1 Mayıs Çarşamba: Bugün sosyal konular ve geleceğe yönelik istekler dikkat çekiyor. Gelecek yönünde daha kararlı davranabiliriz.

2 Mayıs Perşembe: Olaylara daha pozitif bakalım. Bizi hevesli kılan projeler söz konusu olabilir.3 Mayıs Cuma: Duygusal alanda daha fazla anlayışa ve desteğe ihtiyacımız var. İyimserliğimizi kaybetmemeliyiz.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.